Original topic:

İş yarıyor mu

(Topic created on: 05-25-2024 11:41 PM)
621 Views
OVNCSLMZ_A34
Active Level 8
Options
Galaxy A

image

Bu özellik gerçekten işe yarıyor mu ve şarja etkisi varmı?
10 Comments
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy A
Ekran koruyucu taktıktan sonra açtım onu, açıkçası çok far.k hissetmedim. Açınca da herhangi bir negatif durum yaşamadım. Anında algılıyor yağ gibi akıyor.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Pile Etkisi Fazla Olmaz Kardeşim. 😊
Ekranın Dokunmayın Algılama Özelliği Belli Bir bant Aralığında Olduğundan sadece Onu Genişletir.

Yani Ekran Koruyucunuz Kalınsa işe Yarayacaktır, ama İnce Bir Koruyucu takılırysa Ekran üzerinde Açmanızın Gereği Yoktur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A

Reis bende neden yok bu özellik bendede ekran koruyucusu var gayet iyi bir sıkıntısı yok hayvan gibi çizmem dışında algılaması yani gayet iyi gibi ama bu özellik olsa keşke yani her şeyi de kısıyorlar bu kadar da olmaz

DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Cevabını kendin Vermişim Alicim.😄
Maalesef A12 Eski Cihaz Bundan Kaynaklı Kısıtlanmış. A52 A72 Kullanan Arkadaşlarda Vardı diye Biliyorum ama.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A

O değilde şey yazdım (bunu)kaldırmışlar burdada kurallar çok katı yav neyse evet doğrudur reis nabalım artık yapacak birşey yok (:

DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Normaldir Kardeşim. 😊
Sansürlemiş Olsanda Kaldırıyorlar, Yorum üzerinde Oynama Tamamen Modlara Kalmıştır.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bellide yorumu yazalı daha 1 dk olmadı meğer moderatörler sanırım 7 24 gözlüyorlar forumu 😅
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Zaten Modlar Sürekli Aktifler. 😄
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
pek sanmıyorum