Original topic:

Çoklu Silici Ve ⚡ New Seri İşe Yarar Uygulamalar

(Topic created on: 11-20-2021 03:50 PM)
975 Views
iboykr123
Active Level 7
Options
Galaxy A

Merhaba, arkadaşlar ben iboykr123.

Uzun süredir paylaşım yapmıyordum, ama şimdilik geri döndüm. Beni tanıyanlar bilir. Members için "içerik üretiyorum."
Yeni konuyla birlikteyiz. Haydi gelin önce uygulama tanıtımı yapayım, sonra çoklu Silici diye tabir ettiğim yönteme bakalım 😌

1 - One Shade
Görsel : 

image

Uygulama içi Görseller, 
Not: Tarafımca Çekilmiştir

image

image

Uygulama hakkında bilgi: Harika bildirimler paneli deneyimi, istediğiniz gibi özelleştirin!

One Shade - Özel Bildirimler ve Özel Hızlı Ayarlar!
Sizin cihazınız, sizin kurallarınız.

One Shade uygulaması, telefon kullanımınızı çok daha keyifli hale getiriyor! One Shade uygulamasıyla özel bildirimler, hızlı ayarlar oluşturabilir ve telefonunuzu istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz! Özel hızlı ayarlar, cihazınızı kullanma şeklinizi değiştirecek harika bir özelliktir!

iPhone bildirimleri gölgesi
Bildirimler panelinizi iPhone'daki gibi kolayca özelleştirin. 
İndirme Linki : Google Play Store'da Mevcuttur.

One Hands Operations 
Görsel: 

image

Uygulama Hakkında Bilgi: Cihazınızı tek elle kolayca kullanın!
Bu uygulama ile kolayca başparmak jest ile cihazınızı kullanabilirsiniz.
Özellik ayarlandığında, ekranın sol / sağ tarafına ince bir hareket tutamacı eklenir.
Tanımlı işlevleri yürütmek için bu tutamacı kaydırın. Varsayılan işlev en **bleep** kullanılan geri düğmesidir.
Yatay / çapraz yukarı / aşağı çapraz hareketler için çeşitli işlevler ayarlayabilirsiniz.
Kısa kaydırma hareketlerini kullanmaya alıştıktan sonra, uzun kaydırma hareketleri için daha fazla özellik ayarlayabilirsiniz.

Mi Control Mekanizması!
Evet bu uygulama, çok güzel ve favorim. Sansasyonel bir şekilde cihazla stabil çalışmaktadır. Status bar ve cihazın temasıyla da uyumu güzel. Full özelleştirme özelliği ile cihazı (istediğiniz şekile çeviriyorsunuz.) Bu kadar detay yeter. Gelin, yakından inceleyelim..!
Görsel 1 : 

image

Görsel 2
image

Gelin Nasıl Görünüyor Bakalım; 

image

bu arada (çok eğlenecez, çünkü: geri döndüm)

Ve şimdi, ne demiştim? Çoklu silme.
Çoklu silme nedir; android cihazlarda (stock romlarda) dahili gelen System app denilen uygulamar vardır bunları silmek için 'kök' izni gerekiyor. Tabiri caizse, 'root' diye tabir ettiğimiz yöntemler vardır. Lakin ben şuan onu anlatmayacağım. Çünkü; burası onun yeri değil. Kısmı olmasa da resmi olup olmaması sorgulanır 

Bir kac değişik yöntemle, bazı 'sistem diye tabir ettiğimiz hayatımız boyunca işe yaramayan applikasyonları silmeyi başaracağız. Silmediklerimizi de "derin uykuya alacağız. Uçacağız" 

Öncelikle, ana ekranımıza widget ekleyeceğiz. Bu widget Samsung'a ait. Hem cihazın bazı bilgilerini göreceğiz hemdi cihazı hızlandırmak için kullanacağız..

1 - Ana Ekrana Dokunun, Widget'leri Seçin.

image

2 - Cihaz Bakımı Adlı Widgeti Ekleyin (2) kutucuklu olanı. Örnek;

image

3 - 

image

üstüne tıklayın, bizi direkt bakım uygulamasına götürecek.. depolamaya gireceğiz oradan;

image

Uygulamalar Sekmesine Tıklayın..

Buradan bir uygulama seçin, en altta uygulamanın mağazası çıkacak oradan 'silme ibaresi ile silebilirsiniz.' 
Peki neden böyle yapıyoruz, genellikle uygulamayı sil dediğimiz zaman silme ibaresi çıkmıyor. Ama biz onu mağazadan silince silebiliyor. Gelin test edelim

Örnek: Google Duo, 'normal yöntemle bunu nasıl sileriz. Menü, Ayarlar, Uygulamalar, Google Duo uygulamasına girerek uygulamayı kaldıra başardık di mi? Ama bu uygulama da öyle bir ibare yok. Çünkü: stock uygulamadır. Devre dışı bırak veya dondur der! Çünkü, priv System diye tabir ettiğimiz uygulama cinsidir gelin bakalım. 

image

Bakın silinmiyor.. benim yöntemle sileceğiz, iboykr123 fırtına gibi esiyor..
 Uygulamanın en altında mağazada aç yazmakta ona basalım. 

image

Böyle ekran açıldı 'kaldır diyoruz've kalktı
Geriye ne kaldı? 

image

Uygulamanın, çerezi kaldı, toplam boyut nedir! Bakalım; 40,96 kilobayt 'bir resim boyutu.' (eski nesil resim boyutu)
Peki orijinal boyutu nedir?
23 MB!

İşte, iboykr123 farkı

No Root!
Ve rootsuz silme işlemi gelin video ile yapılışına bakalım. 

Yorum, Beğeni atmayı unutmayın. Not
Uygulamaları mağazadan bulupta silmeyi deneyin..
Yakında, Launcher Serisi Gelecektir. İboykr123 android dünyasına yön vermeye geldi 

12 Comments
iboykr123
Active Level 7
Galaxy A
Not: bu işlemleri Google Play Store üzerinden de yapabilirsiniz için için; uygulamalar ve cihazı yönet kısmından deneyin. Bazı uygulamalar, Samsung'a ait olduğu için onu da kendi mağazasından deneyeceksiniz.. !
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Bilgilendirme için teşekkürler 😊
0 Likes
Galaxy A
Bilgi için teşekkürler Bu uygulamanın güncellemelerini kaldırıyor Bunu uygulama bilgilerinden sağ üst üç noktadan güncellemeleri kaldırarak ta yapabiliyoruz zaten Çoklu silmeyi göremedim ama o nasıl oluyor Ayrıca One shade uygulamasında bildirim paneline istediğimiz uygulamayı ekleyebilir miyiz? Yoksa goodlock taki quick star benzeri mi sadece? Uygulama ekleyebilsek çok güzel olurdu
0 Likes
iboykr123
Active Level 7
Galaxy A
Test etme aşamasında olduğumdan bakamadım. Uygulamanın kodları ile uğraşıyorum, eğer vaktiniz var ise test edip paylaşırsanız sevinirim. Bu arada goodlock ile ilgili önceden paylaşım yapmıştım ona da göz atarsanız sevinirim. (Güncelleme dışında da kaldırdığım stock appslerde mevcuttur.)
0 Likes
Galaxy A
Bahsettiğiniz bu uygulama mıdır acaba? Screenshot_20211120-163904_Google Play Store.jpg
0 Likes
iboykr123
Active Level 7
Galaxy A
Evet, link vermek veya APK paylaşımı yasak olduğu için sadece isimlerini yazabiliyorum.
0 Likes
Galaxy A
Tamam teşekkür ederim ücretli uygulamaymış abonelik temelli ama sınırlı kullanım da var diyor Bi bakayım
0 Likes
iboykr123
Active Level 7
Galaxy A
Lucky patcher ile kaldırma şansınız var, veya APK'ı bilgisayarda açarsanız yardımcı olabilirim.
0 Likes
Galaxy A
Teşekkürler gerek yok
0 Likes