cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Çerçeve, lens ve ekran hasarı

(Topic created on: 02-10-2025 07:15 PM)
140 Views
Casyonir
Active Level 1
Options
Galaxy A

Galaxy A55 cihazıma daha kılıf alamadan yere düşürdüm çervesinde ezik ve çizikler var ayrıca ekranında da kılcal çizikler oluştu bunlar garanti kapsamında onarılır mı telefon daha çok yeni olduğu için yıllarca bu hâlde kullanmak istemiyorum.

8 Comments
TrAtaberk
Active Level 6
Galaxy A
Düşürme darbe sonucu oluşan kullanıcı kaynaklı sorunlar garanti kapsamına dahil edilmez,maalsef.
Lushyy
Active Level 9
Galaxy A
Ne yazık ki kullanıcı hatası diyip geri göndereceklerdir. Garanti kapsamı dışındadır. Samsung'un orjinal yetkili servisleri için verdiği parça fiyatları listesi var. Listede ekran, çerçeve, arka kapak tarzı parçalar ve fiyatları var. Bende S23 FE kullanıcısıyım. Mersivenden inerken cebimden düştı ve kılıf takmamıştım. Döne döne merdivenlerin köşelerine çarparak çerçevesi hasar aldı. Allah'tan belli olmuyor ve kılıf takınca yada arkadan bakınca kusursuz. Yine de bu şekilde bende çerçevemi değiştirmeyi planlıyorum.
Casyonir
Active Level 1
Galaxy A
Benimki de benzer şekilde oldu çerçeve güya metal diye kılıf alana kadar güvenmiştim alana kadar hem ekran hem çerçeve aynı anda çizildi bilgi için teşekkürler.
Lushyy
Active Level 9
Galaxy A
Rica ederim..
müyyü
Active Level 6
Galaxy A
Fiyat aldınızmı,,
Lushyy
Active Level 9
Galaxy A
Evet S23 FE Çerçeve değişim fiyatı 3.800₺