cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ÇÖP53 ISINMA

(Topic created on: 11-08-2023 08:06 PM)
232 Views
ComradeS62
Active Level 6
Options
Galaxy A

Ne olacak bu ÇÖP53'ün ısınma problemi ?? 

10 dakika oyun oynayalım diyoruz hemen ısınıyor donuyor kasıyor 
Belki 20 tane hata raporu gönderdim gelen cevaplar hep basite kolaya kaçma boş öneriler hep aynı cevaplar. Telefonu sıfırlayın!! 

Bu arada forumda dolanırken gördüm burada bir A53 pardon Çöp53 fanboyu var biliyorsunuz 
A53 ısınıyor dokunmatik şebeke problemleri var oyun performansı çok kötü dediğimiz zaman hemen yorumlara damlayıp 
Yok öyle birşey siz telefonu merdiven altı yerlerden satın almışsınız A53 süper telefon bende hiç ısınma takılma dokunmatik sorunu yok telefonu kötülemeyin diyordu... 
Yorumlarda gördüm aşırı ısınmadan dolayı telefon ekranı yanmış ve dokunmatik problemi bendede var yazmış 😂😂😂 
Çocuk o kadar fanboy ki A53ün pardon Çöp53ün S serisi telefonlardan hiç bir farkı olmadığını savunuyordu 😂😂 
Bir balon daha patladı 😂😂

Aynen kanka Çöp53 geenkbech antutu performansı 99999999999999 puan dünyanın en iyisi A53 knk 😂😂

51 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Senin cihazın satman gerek sat da senden kurtulalım bir an önce💀
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende de vardı yaz ayı özellikle ama şimdilik yok ısınma falan termal macun yenilendi merak etme senin gibi merdiven altı satış yapan yerden almadım💀💀
0 Likes
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
Ahan yalan makinesi yorumlara damlamış
Hani ısınma problemi şebeke dokunmatik problemi yoktu?? Hani biz telefonu kötülemek için yorum yazıyorduk ??
Aşırı ısınmadan dolayı ekranın yandı hee 😂 😂 çöp53 işte dua et evi yakmamış 😂 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Diyorum ya öncelerden oluyordu güncel zamanda birşey yok hem ekran amoled ekran yanabilir😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ama sen çok belli ediyorsun toplumu kışkırtmak senin niyetin
0 Likes
Actixel
Expert Level 1
Galaxy A
Bende diyorum a53 ısınıyor soğutması yok diye ısınmayan cep telefonumuz olması için S23 Ultra mı almamız lazım diyorlar.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Abi o merdiven altı yerden almış belli öyle cihaz bile bozulmaz kolay kolay kullanıcı kaynaklı bile değilse
0 Likes
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
Yok canım ne ısınması A53 süper telefon kanka asla ısınmaz öyle yazma A53fanboyu kızar bak sana 😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
💀💀
0 Likes