cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

UYARI !!! FORUM KURALLARI

(Topic created on: 12-05-2021 06:08 PM)
1146 Views
A715FRAMAZANERDEMA73
Expert Level 5
Options
Forum Kuralları

Formda kuralları unutanlar var herkes birbirine gereksiz yere hakaret etmeye hakkı yok bence 

Nasıl bi kişilik olduk böyle diğer ülkelerin formları eğlenceli eğlenceli birbirine bilgi verirken koca bizim ülkenin insanı birbirine düşmüş hakaret ediyor ahlak çerçevesi içinde formda bilgi verin eğer bilgi sahibi olup da yine kibarca o bilgiyi veriyorsanız burda kurallar var bu kuralları hatırlatmak istedim herkese

image

image

image

image

image

image

image

image

EĞER KALP KIRDIYSAM ÖZÜR DILERIM AMA BIRBIRIMIZE BOYLE DAVRANMAYALIM GÜZELCE BILGI VERELİM 

57 Comments
Rose67_
Expert Level 5
Forum Kuralları
Kesinlikle katılıyorum,

Yaaa şu Ahmet banlansa forum derin bir nefes alcak ama sürekli forum düzenini bozuyor bi canlı desteğe gidipmsunu şikayet eder misin bide küfür ediyor
İnfoDijital
Active Level 8
Forum Kuralları

Bak kardeşim yine sataşıyorsun. Yaşın küçük belliki, düşünemiyorsun , yapma. Diğer insanların neye nasıl yorum yaptığına takılmadan ilerlersek daha sağlıklı ortam olacaktır.

İsim ve kişi hedef gösterilerek yorum yapmayın ban sebebiii, banlandıktan sonra neden ban yedim diye başlık açıyorsunuz, yapmayın! 

Rose67_
Expert Level 5
Forum Kuralları
Haklısınız, özür dilerim bir daha bu olmayacaktır uyarı için teşekkürler bazen sinirlerim tepeme çıkabiliyor sonra bazı arkadaşlara satsabiliyorum,
Af dilerim bir daha böyle bir durum olmayacaktır.
Alfatürk
Expert Level 5
Forum Kuralları
katılıyorum sonsuz 😊
0 Likes
Rose67_
Expert Level 5
Forum Kuralları
Ya benim ne suçum var yaw niye bana düşman oldunuz durduk yere ben ne yaptım?
Alfatürk
Expert Level 5
Forum Kuralları
Sana niye düşman olayım nerden çıkardın, ben sadece karpuz a katıldım doğru söylemiş tek senin için değil karpuz genelleme yapmış
Rose67_
Expert Level 5
Forum Kuralları
Benden nefret ediyorsun hatta,
Ben sinirimi kontrol edemediğim için bazen birileriyle didisiyorum kusuruma bakmayın.

Ama şey soylucem herkesin gonderilerini begenirken benim gonderilerimi beğenmiyorsun yani bu da benden nefret ettiğin anlamına geliyor.
Alfatürk
Expert Level 5
Forum Kuralları
Senden niçin nefret edeyim ki bunun nedeni bile yok ,beğenileri gelirsem gördükçe beğeniyorum, beğenmediğim diye nefret ettiğim anlamını bence çıkarma 😊
Rose67_
Expert Level 5
Forum Kuralları
Benim huyum bu. Neyse kapatalım konuyu.