Original topic:

vpn

(Topic created on: 12-15-2020 07:16 PM)
798 Views
elnrart
Active Level 6
Options
Diğer

Vpn yükleyip yeni play store hesabi açtım amerikan bağlandım peki ben vpnyi silince amerikadan yine turkiye mi olacak

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
AHMET_
Active Level 7
Diğer
google hesabın amerika ya bağlıysa amerikaya ait google play kullanırsın vpn i silsen bile kullanmaya devam edebilirsin tekrar söyliyorum HESABIN AMERİKYA BAĞLI OLACAK yanlışlık olmasın

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer

Tekrardan döner ancak telefon numarası onayı gerekir.

MuKonqi
Active Level 7
Diğer
Nasıl vpn?
MuKonqi
Active Level 7
Diğer
yani cihaza vpn yaptınız yoksa tarayıcıda mı?
Solution
AHMET_
Active Level 7
Diğer
google hesabın amerika ya bağlıysa amerikaya ait google play kullanırsın vpn i silsen bile kullanmaya devam edebilirsin tekrar söyliyorum HESABIN AMERİKYA BAĞLI OLACAK yanlışlık olmasın
0 Likes
elnrart
Active Level 6
Diğer
simdi sildim vpnyi ikinci amerika yazanda şey yaziyo turkiye sürümüne gec
0 Likes
AHMET_
Active Level 7
Diğer
google play i amerika ya bağlı olarak kullanmıyorsun zaten vpn e bağlı olmalısın ve önce amerika sürümüne geç denen yere tıklayıp sahte ya da gerçek bi kredi kartıyla amerika ya bağlı bi google play kullana bilirsin dediklerimi yaptıktan sonra vpn i silsen bile kullanmaya devam edebilirsin yardımcı olabildiysem sevinirim
0 Likes
elnrart
Active Level 6
Diğer
ama tr de kullanılmayan uygulamayı indirebiliyorum
0 Likes
AHMET_
Active Level 7
Diğer
Yanlış anlamazsanız uygulamanın ismini öğrenebilirmiyim eğer kullanabiliyorsanız vpn i kapattığınızda büyük ihtimalle kullanmaya devam edebilirsiniz ancak tr de kullanılamayan uygulamaları indiremiyeceksiniz muhtemelen bu uygulamaya bağlı
0 Likes
elnrart
Active Level 6
Diğer
aynen öyle oldu touch vpn ve paycell eklediğimde para cekermi
0 Likes