Original topic:

samsunga karşı omuz omuza

(Topic created on: 04-14-2025 12:36 PM)
669 Views
morley
Active Level 5
Options
Diğer

arkadaşlar pes etmeyin modlar ne kadar gönderileri kaldırsa da bu güncelleme bizim hakkımız, susarak hiçbir şey olmuyor elimizden geldiği kadar oneui postu atıp gücümüzü belli etmemiz lazım.

17 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Her ne kadar belli ederseniz edin Samsung kore ne belirler ise onu yapar sürekli post açmak bişeyi değiştirmez
resk
Active Level 2
Diğer
Eğer söylentiler doğruysa ne kadar çabalarsan çabala bu Samsung Türkiye'nin suçu değil. Samsung global olarak güncellemeleri durdurduğu söyleniyor. Telefonun kilidini açmada yaşanan bir hata insanların telefonlarını kullanamamasına sebebiyet verdiği için güncellemelerin durdurulduğu ve hatanın üstünde çalışıldığı söylentisi var.
ツRODANツ
Active Level 7
Diğer
Forumu gereksiz yere meşgul etmenin kimseye bir faydası olmayacak. Elbette güncelleme gelecektir; buraya kadar sabırla bekledik, biraz daha beklemekte fayda var.
KediDostum
Expert Level 3
Diğer
Şubatta olacaktı. Martta gelecek sabredin dendi. Sonra nisan 7 dendi yine yok. Haziranda anca gelir. Oyalama taktiği var.
KediDostum
Expert Level 3
Diğer
😂
Anonymous
Not applicable
Diğer
En ufak hatasında, güncellemenin iptal edilmesinden yanayım. Ben elimdeki cihazın bir yazılım güncellemesi ile bozulmasını istemem. Gelecekse kusursuz gelsin. Yoksa istemiyorum. Açık olacağım, bir tema değişecek diye telefonu riske atamam.
Berkadeus
Active Level 5
Diğer
Ya 6 tane beta güncellemesini ne için yayınladılar? Bu testlerde ne yapıyorlardı? Bu kadar bariz görünen bir sorunu nasıl olur da atlarlar? Hiç mi bunu düşünmüyor kimse? Samsung bizimle dalga geçiyor.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Haklısın. Ama sorun ondan mı kaynaklanıyor tam belli bir açıklama da olmadığı için biz de bundan mı acaba diye düşünüyoruz kendi kendimize. Ortada hem net bir tarih verilmiyor hem de net bir açıklama alamıyoruz resmi olarak markadan.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bi Pankart Açıp Protesto Yapmadığınız Kaldı Yemin Ederim 😂