cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

kulaklık

(Topic created on: 12-29-2023 08:59 PM)
212 Views
nbrr
Active Level 1
Options
Diğer

samsung buds2 pro kulaklığı iphone telefonlarına olur mu yoksa iphone telefonlara sadece airpodslar mı uyumlu?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Standart kullaklıklarda oldugu gibi normal çalışır ama ıphone'a özel uygulamaları ve özellikleri kullanamazsın.

View solution in context

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
İphone da müzik dinleyebilirsin. Fakat wearable uygulamasını kullanamazsın buds 2 pro ile.

İphone telefonlara sadece airpodslar uyumlu değil. Farklı markaları da kullanabilirsin. Örneğin Huawei Freebuds,Jbl,Senhiser gibi
nbrr
Active Level 1
Diğer
o uygulama ne işe yarıyor? kulaklığın ekstra diğer özelliklerini kullanamam mı?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Anc,Ortam modunu kullanabilirsin onda bir problem yok. Fakat 360 ses gibi özellikleri açamayacağindan dolayi kullanamazsın
nbrr
Active Level 1
Diğer
yani şu an bu kulaklığı almam boşa olur diyorsunuz, yazın android cihazımın yerne yeni bi ios cihaz alıcam çünkü
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ben buds 2 kullanıyorum..fakat ben de iphone geçeceğimden dolayı jbl kulaklık aldım. Siz de en iyisi samsung a değil de başka markalara bakarsanız iyi olur
nbrr
Active Level 1
Diğer
2.nesil airpods pro düşünüyordum fazla pahalı geldi malesef 😅 elimde yeni jbl kulak içim var hediye gelmişti. sizce yaza doğru mart gibi airpodsların fiyatı tekrar artar mı?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Valla ben de airpods pro 2. Nesil düşünüyordum fakat fiyatını görünce bakakaldım. Halka arza gireyim belki alirim dedım borsa yüzüme gülmedi malesef😂
Sadece airpods üzerinden bakmayalım olaya. Malum ülkede fiyatlar yerinde duymadığı için fiyatların artacağını düşünüyorum
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Standart kullaklıklarda oldugu gibi normal çalışır ama ıphone'a özel uygulamaları ve özellikleri kullanamazsın.
Mrtkb
Active Level 3
Diğer
Kulaklığın dokumatik tuşu mevcut, 3 mod'lu ios da etki eder kontrol sağlar, yalnız yazılım ve özel ayar için Samsung cihazı lazım özel uygulama kendisi kuruyor telefona eşleşmeleri yapınca, tavsiye ederim güzel kulaklık, kablosuz şarj olma özelliği 360 derece ses efekti bir çok özellikli kulaklık.20231229_221358_1000001694_1703877241.jpg20231229_221405_1000001695_1703877247.jpg