cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

#hex_ kullanarak tema uygularken problem

(Topic created on: 08-22-2024 10:14 PM)
163 Views
ahmt46gkky
Active Level 3
Options
Diğer

Hex ile tema uygurken yarıda bırakıp çıktım ve normal temayı geri uyguladığımda bazı yerler hala kullandığım temanın şeklinde kaldı tekrar uygulayıp normale dönmeyi veya normali bikaç kere tekrar uygulamayı denedim fakat hala aynı.

image

İşaretlediğim yerdeki gibi bluetooth ses ve şarj ikonu temalı kaldı bir çözümü varmı.
7 Comments
NioNeo
Active Level 6
Diğer
Zamanında bunu ben de kullanmıştım. İsterseniz telefonun temasını değiştirip tekrardan normale getirin ve tekrardan başlatın. Ben format ile çözmüştüm 😔
ahmt46gkky
Active Level 3
Diğer
Denedim öyle yapmayı ama olmadı format atmak da istemiyorum bütün uygulamaları tekrar yükle falan yinede çok sorun olmuyo zaten tema sonuçta çözüm bulursam yaparım bulamazsam da bi hatıra olarak kalır 😄
NioNeo
Active Level 6
Diğer
Bence o kadar da rahatsız edici değil. En kötü tekrardan hex programı ile samsung one ui temasına en çok benzeyeni kullanırsın format atmana da gerek kalmaz 😅
ahmt46gkky
Active Level 3
Diğer
Onuda denedim ama olmadı 😄
NioNeo
Active Level 6
Diğer
Atladığınız bir kısım olmadığına emin misiniz? Çünkü ben farklı temalar kurabilmiştim hiç format atmadan.
ahmt46gkky
Active Level 3
Diğer
Tema kurarken sıkıntı çıkmıyor sadece ben birkaç garip birşeyler denedim başka bir araç ile tekrar samsung themes uygulamasını etkinleştirdim falan 😅 birazda o yüzden oldu galiba
NioNeo
Active Level 6
Diğer
Evet şimdi biraz daha mantıklı oldu 😄😄