Original topic:

guncelmiyiz.com’u biliyor muydunuz?

(Topic created on: 12-20-2019 07:30 PM)
106512 Views
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Güncel miyiz? cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz, cihazınızdan aldığınız deneyimin keyif ve kalitesini artırmanıza yardımcı olacak içeriklere erişim sağlayabileceğiniz bir sitedir.

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir.

http://www.guncelmiyiz.com/

6,016 Comments
Guwen
Active Level 2
Diğer
Aslında bunun aceleyle bir alakası yok. Yayınladıkları takvimi iki kez değiştirdiler. ilk takvime göre 2 ay önce güncellemeleri gerekiyordu. Her ay sonunda takvim güncelleniyor ama telefonlarda bir güncelleme göremiyoruz. Sorun şu, farklı işletim sistemleri olsa da Samsung'un rakibi Apple, bu işleri neredeyse saatine kadar stabil bir şekilde tüm dünyaya sunabiliyorken Samsung model model güncellediği halde hiçbir şeyi zamanında yapmıyor ve bize kaynak olarak gösterdiği güncelmiyiz.com sürekli değişiklik gösteriyor. Ne kendileri sağlam ne kaynak gösterdikleri site sağlam. Android rakiplerinden battı denilen Nokia, Xiaomi, Huawei ve daha bir çok marka neredeyse en düşük telefonlarına bile güncelleme verdi. Keza yakında android 11 çıkacak, ama Samsung amiral telefonlarına bile güncelleme vermekten aciz.
rcparda
Active Level 8
Diğer
kardeşim gönül isterki her modeline versin ama vermiyor bizde gidip alıyoruz. düne kadar ben note 5 kullanıyordum hala yağ gibi akıyordu. donanımı kuvvetli ama güvenlik güncellemesi bile almadı. sadece demek istediğim gelecek işte. ben s8 aldım oda ıskartaya çıktı :face-with-tears-of-joy: sorunsuz gelsin geç gelsin. s10 bile sorunlu çıktı bir çok hata var. sağlıklı kullanamadıktan sonra bir anlamı kalmaz. burda iş googleda diycek ki android kullanıyormusun kardeşim o zaman 5 ana güncellemeyi vereceksin ana sürüm çıktığında 6 ay içinde. vermeyeceksen kullanma diycek. bunların insafına kalsak işte 4400 tlye satılan s8 çöp oldu
tatlıbela01
Active Level 6
Diğer
takvim yayınlandı evet ama kaçıncı takvim onu biliyor muydun yoksa laf olsun diye mi yazıyorsun martta da bir takvim yazarlar ona da tarih verilmiş diye umarım buraya tekrar yazarsın 🤣🤣🤣
tatlıbela01
Active Level 6
Diğer
Benim derdim güncelleme değil reklamını yaparken dünyanın en iyisini üretiyorum deyip en faiş fiyattan telefon satması milleti kandırıp satma sen çünkü kendin üretmediğin yazılımı bile aylarca telefonlarına veremeyen bir firmasın apple ayda bir güncelleme veriyor ve ta 5 sene öncesi olan telefonuna bile son sürümü enjekte edebiliyor sen 2 senelik telefona uyarlayıp veremeyen basit bir firmasın dünyanın en iyisiyim deme ya artık
tatlıbela01
Active Level 6
Diğer
birde şunu demeden geçemiyecem avrupa ve amerikaya 11 i verdi sorunsuz kullanılıyor bizim ülkedemi sorun olucak bu nasıl bir mantıktır ve bu mantığı bizim millette savunuyor geç olsun güç olmasın gibi cahilce cümlelerle siz aslında almasanızda olur adamlar haklı milleti çözmüşler 🤣🤣🤣
HALİL123
Active Level 6
Diğer
android 10 kullanmak istiyoruz acele etmemiz normal
0 Likes
Kedicik
Active Level 6
Diğer
Ya işinize gelmiyorsa Almanya ROM'u yükleyin, nedir aceleniz?
HALİL123
Active Level 6
Diğer
almanya romu yuklemek istemiyorum ben normal guncelleme gelsin istiyorum
0 Likes
AngelOfDeath
Active Level 3
Diğer
hızlı indirebileceğim bir site var mı? sammobile ile 1 yıl sürüyor...
0 Likes
tsunamic
Active Level 2
Diğer
Biz mi acele ediyoruz, Samsung mu yavaş? Cevap verilmesi gereken soru budur bence.