Original topic:

guncelmiyiz.com’u biliyor muydunuz?

(Topic created on: 12-20-2019 07:30 PM)
106510 Views
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Güncel miyiz? cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz, cihazınızdan aldığınız deneyimin keyif ve kalitesini artırmanıza yardımcı olacak içeriklere erişim sağlayabileceğiniz bir sitedir.

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir.

http://www.guncelmiyiz.com/

6,016 Comments
kolombo06
Active Level 7
Diğer
arkadaşlar ben kendi fikrimi söyledim zaten
0 Likes
Guwen
Active Level 2
Diğer
s9 ve s9 pluslar için zaten 30 küsur ülkede güncelleme yayınlandı. Yani test mest hikaye. Türkiye'ye vermemeleri tamamen bizi ikinci sınıf ülke saymalarından kaynaklı. Niye bu kadar acele diyenlere yakın zamanda android 11 çıkacağını hatırlatırım. Bu acele etmeyin tarzında yorum yapan Samsung çalışanları ve buraya daha sonra 'merhaba ben eflatun, mor, mavi gibi saçma sapan isimlerle gerçek bir Samsung çalışanı gelip sanki biz görmüyormuşuz gibi güncelmiyiz.com'dan takip edebilirsiniz tarihleri' yazacak. Samsung bu konuda çuvalladı, BlackBerry, Nokia olma yolunda ilerliyor. insanları gittikçe kendinden soğutuyor.
HALİL123
Active Level 6
Diğer
cidden hakli bir dusunce
naxos
Active Level 3
Diğer
S9+ kullanıyorum çıktığı zaman almıştım beni samsungtan soğutan iki olay vardı 1- Instagramda videolar iphone4 ile çekilmiş gibi çıkıyor
2-Güncelleme konusunda vasatlar. S serisi bi telefonun öncelikli olması güncellemeyi zorlayıp daha erken vermeleri gerektiği halde bilmem m20sinden sonra aldık. Bazıları m20 daha yeni bir telefon diyor. Ona bakarsanız S10dan sonra çıkan a51 e güncelleme daha erken verilmeliydi... Birdahaki telefonumla kesinlikle apple tarafına geçiş yapacağım.
0 Likes
gs1905
Active Level 7
Diğer
güncelleme falan beklemeyin arkadaşlar marta kaldı artık
0 Likes
batuhaniaS24U
Active Level 6
Diğer
la olm seni heryerde görmek zorunda mıyım boşuna beklemeyin marta kaldı diye diye
HALİL123
Active Level 6
Diğer
her gecen gun guncellemenin hic yayinlanmayacagi yonundeki dusuncelerim artiyor
gs1905
Active Level 7
Diğer
valla samsung böyle arkadaşlar şubat ayı güvenlik güncellemsiyle vericeklri için doğal olarak marta yakın olcak
0 Likes
HALİL123
Active Level 6
Diğer
martda ertelenmesin ben cidden raziyim
rcparda
Active Level 8
Diğer
affınıza sığınarak soruyorum aceleniz nedir. takvim yayınlanmış geleceği kesin. erkenden verse diyceksiniz ki samsung sorunlu güncelleme verdi öyle böyle. biraz sabırlı olun gelecek işte.