cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

güncelmiyiz.com

(Topic created on: 03-15-2022 10:48 PM)
768 Views
HüseyinK_M21
Active Level 6
Options
Diğer
Arkadaşlar güncelmiyiz.com sitesi birkaç gündür böyle, sebebi nedir bilen var mı ?
image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
flora_
Expert Level 5
Diğer
Bende açılıyor valla bi sekmeyi kapatıp Google'dan güncel miyiz yazıp Samsung internet üzerinden bi siteye girmeyi deneyin. Screenshot_20220315-225202_Samsung Internet.jpg

View solution in context

Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba HüseyinK,

Konu ile ilgili olarak "Ayarlar > Uygulamalar > Chrome > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü uygulayınız. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Durumun devamı halinde incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

10 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

Aynı şekilde benimde öyle cep telefonumdan hic bir şekilde güncelmiyize girmiyor (Chrome)
Hatta Geçende kullanıcı adı ve şifre istiyordu
flora_
Expert Level 5
Diğer
Samsung internetten girmeyi dene bi sende
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Oradan oluyorda Chrome dan olmuyor maalesef
flora_
Expert Level 5
Diğer
Valla ben chromedan da girdim ama bilemem sorun chromeda gözüküyor.
Solution
flora_
Expert Level 5
Diğer
Bende açılıyor valla bi sekmeyi kapatıp Google'dan güncel miyiz yazıp Samsung internet üzerinden bi siteye girmeyi deneyin. Screenshot_20220315-225202_Samsung Internet.jpg
HüseyinK_M21
Active Level 6
Diğer
O hiç aklıma gelmemişti. Denedim girdi sağolasın
flora_
Expert Level 5
Diğer
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorun choromeda sanırsam..,

Yardımcı olabildiysem çözümü mi kabul eder misiniz?
flora_
Expert Level 5
Diğer
Şimdi varsayılan tarayıcıyı Samsung internet olarak ayarlayın ve google'a güncelmiyiz yazıp ilk çıkan siteye girin. Samsung internetten güncelmiyiz açılacak. Büyük ihtimalle choromeda bir sorun var.
SerhatErgün
Expert Level 2
Diğer
Geçtiğimiz günlerde bir server sorunu yaşandı sonradan düzeldi şu an içinde denedim girdim siteye sorun yok bende chrome tarayıcı kullanıyorum