Resolved! Solved

Original topic:

camera sorunu var

(Topic created on: 10-12-2023 09:37 AM)
1276 Views
sfykrcn
Active Level 1
Options
Diğer

#GalaxyileFarklıBak
Biz çocugun fotorafini zumlayıp cekemiyoruz görüntüye bak kac kere servise verdim telefonu aldigim dan beri camera sorunu var ama muhattab olcak insan yok birde camera özelligi icin aldik telefonu yani20230826_222228_1000003717_1697092289.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba  sfykrcn ,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
YusufEmiRR
Active Level 5
Diğer
Maşallah abi çocuğa. Tabi telefonu görmeden yorum yapmak biraz daha absürt kaçar ama kamerada abir şey yok gibi. Bir mağazaya gidip aynı model telefonla kıyaslamanızı yapın. Zoomda böyle noktalı görüntü düşük ışıkta normaldir
ExpertR
Active Level 6
Diğer
Telefon düşük ışıkta her zaman netliğini kaybeder aynı uzaklıkta daha aydınlık bir yerde çekerseniz fotoğraftaki farkı görüceksiniz .
Kayra1881
Active Level 9
Diğer
Bence Sorun Yok Kamerada Bu Ortamda Bir De Zoom Yaparsanız Olabiliyor Böyle Şeyler
0 Likes
sfykrcn
Active Level 1
Diğer
Cameramda sorun var net cekmiyor ve sarı görüntü veriyor servisteki elaman arkadaslar bile cekim yapti gun ışınginda ve ilk servise verince yazilimsal bir hatadan diyip kabul ettiler
0 Likes
sfykrcn
Active Level 1
Diğer
Ayni S23 telefonla magzada da fotoraf cektim zom gayet kaliteli zaten telefon sevise giyor yazilim yuklenip normale dönüyor kisa süre sonra tekrar ayni sorun geri geliyor
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Diğer
Telfon anladığım kadarıyla S23 5g zoom yapmadığınız söylüyorsunuz muhtemelen sorun lens den kaynaklı çünkü yapay zeka bu kumlanma alabilecek seviyede bu 5mp çekilmiş bir fotoğraf gibi duruyor
0 Likes
sfykrcn
Active Level 1
Diğer
Zoom yaptim bu fotoeafta normal olarak s23 lerde zoom olayi gayet net demek istiyorum cünkü magzalarda deneyip almistik kaliteli zoom net cekiyor diye fakat bana arizali denk geldi
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba  sfykrcn ,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes