Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
bunu hatırlayan var mı View Post
2 hafta önce one ui 7 güncelledim ve aldığım ekran süresi asagida ilk hafta alışma sürecidir dedim ama cihazım daha 4 aylik bile değilken övülen bir... View Post
1076 ve 1099lu hataları alıyorum sürekli zar zor mesaj gönderiyorum hep hata veriyor. tablette de telefonda da. Üstelik önbelliği sildim google ı... View Post
Bu oneuı 8.5 a16 4g ne zaman gelir View Post
şimdi samsung galaxy A57 deki işlemci (exynos 1680) S21 fe 2. nesil deki (snapdragon 888) işlemciden güçlümü View Post
Dün Members Sunucu Hatası Resimlerin Gözükmemesi Şimdi Geminin Hata Vermesi Neler Oluyor View Post
Bugün Google Gemini'de küresel çapta erişim sorunları yaşanıyor. Birçok kullanıcı: • "Something went wrong (1076)" • "Error... View Post
Kaynak: Alfatürk View Post
Geminiye nedense bugün hiç soru soramadım çünkü sürekli 1076 hatası veriyor bir şey yazdığımda normalde uygulamalarda sorun olunca geminiye sorardım... View Post
Bunlar nedir söylermisiniz önceden indirmedimde View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 780 | |
| 670 | |
| 551 | |
| 535 | |
| 434 |
| User | Count |
|---|---|
| 25 | |
| 19 | |