Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Bence düzeltilmesi gerek çok kötü olmuş View Post
1.self repair assistant (watch) Evet bu uygulamanın kendisi zaten yetmezmiş gibi watch versiyonuda var self repair assistant ne kardeşim söyleyin... View Post
Allah zihin açıklığı versin bugün okul yok biliyorsunuz çalışmayı bırakmayın ha herkese başarılar View Post
Forumda birsürü forumu instagram gibi kullananlar var benmi varım tek insanları bilginlendiriyoruz sizin yaptığınıza bak!? View Post
Google Chat(2023 UI)Ama nasi ya samsung apple dan calmadi mi😡😡😡😡🥀🤞 View Post
BTK'dan yeni hat düzenlemesi: Yapay zekalı yüz tanıma ve e-Devlet doğrulaması zorunlu oluyor! Güvenlik şartlarını karşılamayan ve doğrulanamayan... View Post
Uzun süre oldu. Gördüğüm kadarıyla Members hala aynı, hatta daha da gerilemiş durumda. Beni muhtemelen çoğunuz tanımıyor. Ancak birkaç kişi... View Post
Pc üzerinden tam 4 saat emek vererek mükemmel bir rehber hazırladım, ama members forumunun azizliğine uğradım ve emeğim çöp oldu, şimdiye kadar... View Post
Samsung Themesten İndirilenlerde Virüs Varmıdır Yani Kötü Amaçlı Biri Buna Virüs Koyarmı Yoksa Themesta Bunu Yapmak İmkansızmı View Post
Spotify müzik çalmıyor uygulama bozuldu sizde çalışıyor mu View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 790 | |
| 636 | |
| 522 | |
| 514 | |
| 435 |
| User | Count |
|---|---|
| 19 | |
| 19 | |