Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
ARKADAŞLAR SAMSUNG, "PARAPERESTSUNG" OLDU! PEKİ NEDEN? SEBEBİNİ AÇIKLIYORUM! İlk önce konuya başlayalım! Arkadaşlar Samsung, ilk önce... View Post
Merhabalar, orjinal Samsung Type-C (çift yön) kabolusunu nereden bulabilirim? View Post
Sorun değil! Ayarlar > güvenlik ve gizlilik > otomatik engelleyici açın ardından üstüne dokunun ve maksimum kısıtlamalarıda açın. UYGULAMA... View Post
WhatsApp Messenger Sürüm 2.26.19.11 (Beta) sürümünde mesaj gönderirken veya alırken yeni animasyon eklendi. View Post
İlgili konu profilimde mevcut. Yorumlardaki linkten de konuya ulaşabilirsiniz! View Post
Hepimiz bazen dışarıdayken kafelerde, havalimanlarında veya otobüslerdeki o ortak USB şarj girişlerini kullanmak zorunda kalıyoruz. Ancak o girişlerin... View Post
Samsung çalışanları, şirketle görüşmelerin başarısız olması sonrası 21 Mayıs'tan itibaren 18 günlük grev planlıyor. (Digitimes) - DDR4 8GB... View Post
Merhaba sevgili S24 kullanan heyecanlı arkadaşlarım heyecanınızı ve öfkenizi bir nebze olsun rahatlmak adına diğer ülkelerin S24 serisi için OneUI 8.5... View Post