Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Bu samsung un uygulaması    Buda Google yeni özelliği telefonunuzdan Google çeviriyi yüklediğiniz zaman sol köşede var   Videoyu bekleyin View Post

Posted by      in  Diğer

NOT: MODLAR LÜTFEN GÖNDERİYİ SİLMEYİNİZ!   One UI 8 ile gelen birçok değişiklik var, bu gönderide bunları açıklayacağım.😊   1.Hava... View Post

Posted by      in  Diğer

Gelin biraz konuşalım. Sizce Members'ın nasıl düzelmesi gerekiyor. Sadece yönetimin mi duzelmesi yoksa bizim, kullanıcıların, kendisine el atması... View Post

Posted by      in  Diğer

Merhaba son güncellemeden sonra tüm uygulamalarda bir sıkıntı yaşıyorum Instagram Twitter Facebook bu uygulamalarda bir anda ekran büyüyor işlem... View Post

Posted by      in  Diğer

Merhabalar pubg oynarken kendi kendine oyundan atıyor sorun nedir anlayamadım destek olursanız sevinirim View Post