Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Şaka şaka 😅😅 Birsey sorucam ama Quick panelde ses ve ışık nasıl dikey hale getiriliyor, yapamadım ? View Post
Geldi gönderisi atmak yerine özellikleri ve değişiklikleri paylaşmanız daha yararımıza olur. View Post
Beyler - Bayanlar; S25 FE 8/256 TUR A07 4/128 TUR S9 FE 6/128 TUR A9 PLUS 4/64 TUR Bu cihazlaraONE UI 8.5 ne zaman gelir? Nasipse. View Post
bazı kaynaklarda S25 S24 ve S23 serisine bugün yayınlayacağı hususunda gönderileri gördüm doğruluğundan emin değilim özellikle S23 serisi için. View Post
S25 ultra büyüklük bizde kalsın önce diğerlerini güncelleyin falan mı dedi size sayın samsung. Sabır testi View Post
Demek ki modeller arası bi 40 dk guncelleme farki mevcut. 12.16'dan 40 dk ileri at. S25 Ultra için. Tahminlerim doğruysa 12.56 , en geç... View Post
Ben de , ben de ( sezercik sesiyle okuyun ama 😅) View Post
S23fe ve diğerlerine oneuı 8,5 nezaman gelir bilgisi olan varmı? View Post