Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Roblox erişime açıldı Kaynak:Shift Delete Net View Post
Bu yazıyı Samsung'u kötülemek için yazmıyorum. Aksine ben Samsung ürünleri dışında ürün kullanmıyorum. Ancak bunları bildirmemiz gerekiyor.... View Post
Play hizmetlere güncelleme gelmiş eskiden sikayetler vardı bunla ilgili güncelleme yapılmalı mı sizce? View Post
Hala aynı. View Post
Galaxy S serisi Galaxy S26 Galaxy S26+ Galaxy S26 Ultra Galaxy S25 Galaxy S25+ Galaxy S25 Ultra Galaxy S25 Edge Galaxy S25 FE Galaxy... View Post
Meta Türkiye, Rekabet kurulu ile görüşmeler yaparak threads'ı açtı. Artık Google play storeden yüklenebilir eski takipçiler gönderiler vb. Geri... View Post
kaynak onedio Twitter hesabından View Post
aynı böyle çalışıyorlar View Post
S4 teki göz takibini neden kaldırdı View Post
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 10 | |
| 10 | |
| 10 | |
| 7 |