Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Ben bu uygulamanın bağlantısını hesaplardan kaldırdım ve uygulamayıda devredışı bıraktım bu sadece fotoğraf yedeklemesi için değil mi yoksa samsung... View Post
Oyun severler buraya başkası yaptı bunu Uyarayım View Post
Dex uygulamasını laptopuma indirdim hiç bir şekilde kablolu kullanamıyorum nasıl düzeltebilirim cihazım s21 fe 2. Nesil View Post
"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz."... View Post
Tizen, Samsung tarafından geliştirilen, açık kaynak kodlu ve Linux tabanlı bir işletim sistemidir. Genellikle akıllı telefonlardan ziyade şu... View Post
Arkadaşlar ben gemini'ye sordum ama tam emin olamadığım için bide size sorayım dedim. Benim gibi küçük yaşta biri için finansı **bleep** olarak... View Post
Arkadaşlar performans profilinde hangisini ssçmeliyim? View Post
2. Kullanıcıda Geliştirici Seçenekleri aktif edilemiyor mu? View Post
1 günlük 30GB geldi. Ben de bitirmek için uğraşıyorum. Ama bu bildirim kapanmıyor. View Post
| User | Count |
|---|---|
| 12 | |
| 9 | |
| 5 | |
| 4 | |
| 4 |