Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Now nudge 24 mp kamera modu Ana ekranda finder Horizon Lock Samsung internet Ask AI View Post
EDGE PANEL > KİŞİLER EDGE PANEL > KISAYOLLAR EDGE PANEL > UYGULAMALAR Artık sadece UYGULAMA değil; UYGULAMA, KISAYOL, KİŞİ... View Post
5G SA aboneliği ile günlük 50TL ye gerçek 5G deneyimini satıyor Turkcell biz 5G kullanmıyor muyuz? View Post
Bakalım bu güncelleme de bizi neler bekliyor. Her zaman ki gibi 3.5 GB'lık güncelleme boyutumuz var. View Post
Nasıl yapılır? 1- Play Store'a gir 2- PhoneWalls yazıp arat ve indir 3- Rocky Mountain yazıp arat ve 2.görsele tıkladıktan sonra... View Post
Seçenekler yerini nasıl saydam yapabilirim? View Post
Benim gönderilerin siliniyor, neden? View Post
Şuan 2026 yılında tek statik ui'ı olan ve animasyonları power point tarzında canlı (live) değil statik yani 5 yil oncesinde kalan eski usul... View Post
Samsung Galaxy Folder 2 (SM-G1650), Samsung tarafından 2017 yılında piyasaya sürülen bir akıllı telefondur . Bu cihaz başlangıçta Çin ve Güney... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 372 | |
| 328 | |
| 318 | |
| 242 | |
| 155 |