Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Bu nedir Arkadaş telefon alıyosun düzelsin diye ha bire guncelleme bekliyosun,guncelleme geliyor yine düzelmiyor bu sefer bi sonraki güncellemeyi... View Post
Evet gençler belki çoğunuza göre yaşım büyük, ama teknolojiyi iyi takip ederim ve elektronik bilgim iyidir. Forumda yok bu pil 🔋 beni bezdirdi... View Post
Merhaba iyi akşamlar. Kullandığınız klavye uygulaması hangisi veya beğendiğiniz? View Post
İki farklı sürümde minecraft kurmam mümkünmü öncekini silmediğimde yenisini yüklemeye çalışınca güncellemeye yönlendiriyor yardım ederseniz sevinirim View Post
Arkadaşlar galaxy s24 kullanıyorum powerbank alacağım ancak 45W olması cihaz için sorun yaratır mı ? View Post
Sesi açarak izlemeyi unutmayın😊İsteyene Quick share linki atabilirim View Post
Beni desteklediğiniz için teşekkürler. Expert'e adım adım:D View Post
Müzik için önerdiğiniz ayar varsa paylaşabilir misiniz View Post
Az önce ne kadar beğeni olduğuna bakayım dedim, baktım ki hesap yok sadece gönderiler var. Hedefi 40.000 olmaktı. Ama olamadı. Yani hesap çöpe... View Post
Apple liquid glass tasarımını app store dahil her uygulamasının heryerine yerleştirirken samsung galaxy store'a geriye kaydırma önizlemesini bile... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 2645 | |
| 799 | |
| 553 | |
| 550 | |
| 302 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 16 | |
| 13 | |