Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Nasılsınız😊 View Post
Notes Browser Kamera (Güvenli Klasör) Takvim Takvim (Güvenli Klasör) Galeri (Güvenli Klasör) Reklam Gizliliği Saat Auto Bunları Kullanmıyorum Ama... View Post
Ne internet var ne şebeke. View Post
Umarım yüksek alırsınız lgs sırası artık bana geldi (1 sene sonra lgs 27) View Post
Hayırlı olsun. View Post
Bilgisayarın böyle bir şey vardı bunu nasıl çözerim View Post
Bugün forumda çok **bleep** karşılaştığım, yeni telefon alan birçok kişinin hevesini kıran ama çözümünün aslında çok basit olduğu bir konuya değinmek... View Post
1 Renk Paleti Çok Ama Cok Sınırlı Bence Rengi Kendimiz Ayarlıyalım 2 Members Forumları Seç Biliyorsunuz Forum Seçmeden Gönderi Yayınlanamaz Orada... View Post
Bir Cihaz Yazın Almak İstediğiniz Alınırmı Alınmazmı Öyle Gönderi Yayınlayacam Örnek:S21 Fe Alınırmı Gibi Gibi View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 736 | |
| 669 | |
| 507 | |
| 461 | |
| 426 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 18 | |
| 12 | |