Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Haydi herkes EDGE PANELLERİNİ atsın Benimkiler View Post
Merhaba değerli Members kullanıcıları, Bugün size nasıl Samsung Members ı en verimli şekilde nasıl kullanabilirsiniz onu anlatacağım. Eğer bu 4... View Post
reddite de sordum orda birisi taktigim obur kablo 25w oldugu icin guc cikisini dinirlsndiriyordur dedi sizce oyle bisey olabilir mi kablo alicam... View Post
çok güzel olmuş gerçekten de artık alarm ve zamanlayıcı böyle bulanık şekilde geliyor View Post
Ben müzikleri myt den indirip samsung müzikten açıyorum çok iyi oluyor ben gibi yapanlar var mi View Post
Animasyonlar çok kaba çinli markaların bile animasyonlara yöneldiğini görüyorum bunlara kıyasla samsung premium arayüz hissiyatından uzak. Ayrıca... View Post
ya ben ugreen in 140w gan 3 port sarj aletini aldim burdaki bir arkadasin onerisi uzerine ve kutudan cikan fotoda 3 port birlikte kullanilirken iki... View Post
Telefon Tablet Saat Ve hangisinden ne kadar memmunsunuz? View Post
Arkadaşlar bi telefon alacağım hepsiburada X bi satıcı da 43.500TL amazon saticisin da 46.500TL saticisi da amazon hangisin den alayım ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 3377 | |
| 699 | |
| 506 | |
| 445 | |
| 342 |
| User | Count |
|---|---|
| 23 | |
| 22 | |
| 18 | |