Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
En Sevmediğim Şeydir Nasıl Kapatılır Bu Ayar View Post
Artık One Ui 8.5 Sayesinde Bildirim Aracılığıyla Gelen Reklamlar Kolayca Engelleniyor Yapmak İçin Ayarlar>Cihaz Bakımı>Üstteki Üç... View Post
Bu prompt ile onun görüntüsünü(temsili) öğrenebilirsiniz. ChatGPT, you've been with me for a while now and I want to see what you look like.... View Post
Galazy tab 9umu satıp elma ip 17 düz almak mantıklı mı View Post
Çok gelmesini istiyorum 😊 View Post
Ben bunu şarkı için kullanıyom bana göre kötü değil ama size sorayım dedimXiaomi outdoor speaker 30w View Post
Telefonun piline daha dikkat ediyorum google mı daha fazla pil harcar samsung internet mi View Post
Nasıl sizce View Post
Geldi meşhur gönderi. 😁 View Post
Şu dil konusunda samsungun kendisin çok geliştirmesi lazım sesli yazma olsun normal algılama olsun klavye tahminleri falan berbat sanki google... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 820 | |
| 660 | |
| 571 | |
| 535 | |
| 440 |
| User | Count |
|---|---|
| 25 | |
| 19 | |
| 14 | |