Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
S25 serisi için nasıl oldu güncelleme? View Post
summer game fest izliyorum mükemmel bir oyunla başlandı View Post
az önce gördüm View Post
Merhaba bugün sizlere SAMSUNG GALAXY TAB serisinde GÖREV ÇUBUĞU nasıl özelleştirilir onu anlatacağım. Hadi başlayalı İlk önce SAMSUNG GALAXY... View Post
samsung telefon test yeri hangi sitede yani şuan hangi telefon için hangi güncelleme testi yapiliyor View Post
Samsunga çok laf ediyoruz ama aslında çoğu sorunun cevabı samsung; Devler arasında piyasanın en kötü animasyonları diyince: Samsung Bildirim... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 932 | |
| 691 | |
| 613 | |
| 494 | |
| 433 |
| User | Count |
|---|---|
| 23 | |
| 19 | |
| 13 | |