Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Androidden aktarması kolay. Quick share den qr oluşturup atabiliyoruz. Elma dan nasıl alabilirim dosyaları? View Post
Karantina zamanından kalma operatör adı.İlk başta EvdeKalTr idi telefonu yeniden başlatınca Hayatevesığar oldu, o günden beri operatör ismim... View Post
Belli bir kişi aradığında otomatik aramayı reddet ve hızlı mesaj gönder rutini yapmak istediğimde koşula "belirli numara" aradığında ekliyorum... View Post
Selamlar, Galaxy cep telefonları ve tabletlerde bir uygulamanın internet erişimini kısıtlamak mümkün müdür? Çin menşeli cihazlarda bu özellik uygulama... View Post
Hava sıcaklıklarından dolayı dikkat edelim kendimize ve cihazlarımıza. Bataryalar kötü etkileniyor. İşlemci sıcaklığı değil genel... View Post
Telefonu güzel koruyabilecek özellikle kamera çıkıntısı yüksek olan kamerayı iyi koruyan havalar çok sıcak olduğundan ısınmaması için çok kalın... View Post
Bu olay türkiyedeki e sim kulananlar da dahilmi yoksa kacak telefonlat gitirenler icin mi bilemedim 2 gündür geziyor haber View Post
Carx Street max grafikte 60 fps verebilecek tablet önerirmisiniz View Post
Benim kameram hiç çalışmıyor ne ön kamera nede arka kamera insta WhatsApp tada çalışmıyor Benim sorunum çözebilen varmı View Post
User | Likes Count |
---|---|
294 | |
189 | |
178 | |
177 | |
160 |
User | Count |
---|---|
10 | |
9 | |
8 | |