cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Karantina zamanından kalma operatör adı.İlk başta EvdeKalTr idi telefonu yeniden başlatınca Hayatevesığar oldu, o günden beri operatör ismim... View Post

Posted by      in  Diğer

Selamlar, Galaxy cep telefonları ve tabletlerde bir uygulamanın internet erişimini kısıtlamak mümkün müdür? Çin menşeli cihazlarda bu özellik uygulama... View Post

Posted by      in  Diğer

Hava sıcaklıklarından dolayı dikkat edelim kendimize ve cihazlarımıza. Bataryalar kötü etkileniyor.      İşlemci sıcaklığı değil genel... View Post

Posted by      in  Diğer

Telefonu güzel koruyabilecek özellikle kamera çıkıntısı yüksek olan kamerayı iyi koruyan havalar çok sıcak olduğundan ısınmaması için çok kalın... View Post

Posted by      in  Diğer

Bu olay türkiyedeki e sim kulananlar da dahilmi yoksa kacak telefonlat gitirenler icin mi bilemedim 2 gündür geziyor haber        View Post

.

Posted by      in  Diğer

Carx Street max grafikte 60 fps verebilecek tablet önerirmisiniz  View Post

Posted by      in  Diğer

Benim kameram hiç çalışmıyor ne ön kamera nede arka kamera insta WhatsApp tada çalışmıyor  Benim sorunum çözebilen varmı View Post