Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Metroda S25 serisi kampanyası View Post
Samsung telefonlara One UI 7 ikonları (icon pack) nasıl kurulur View Post
- Google Gemini - Circle to search Sizler nasıl buldunuz ? View Post
Nintendo yapımcıları sızdırdı Nintendo sivil iki geliyo View Post
Eğer siz de ekran kilidi şifrenizi unutmaya korkuyorsanız ve "Ekran kilidimi unutursam cihazıma format atmak istemiyorum" diyorsanız aşağıyı... View Post
Merhaba arkadaşlar ev interneti için superonline kullanıyorum sözleşmemiz bitmek üzereymiş 50 mbps kullanıyorum şuan pc de pung,cs,valo gibi oyunlar... View Post
Sürekli çökme hatası alıyorum. Ne olduğunu bilmiyorum. Cts ile aratıyorum yine bir şey çıkmıyor. Paket yükleyicisi ile yüklenmiş diyor ama bende... View Post
s24 cihazıma dün ocak ayı güncellemesi geldi peki oneui7 ne zaman gelebilir? View Post
Samsung s24 serisi telefonlarımızın hiçbirinde mobil gsm operatörlerinin widget uygulamaları yok. Ben gsm operatörünün yetkilisine sorduğumda android... View Post