Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Arkadaşlar ana ve kilit ekranlarınızı bekliyorum en güzellerini seçip 1. 2. 3. Yü seçicem ayrıca telegram kullanıyomusunuz onuda yazın... View Post
Samsung’un 1.4nm üretim sürecini iptal ettiği iddia ediliyor. Bu bilgiler ve söylentiler, Güney Koreli teknoloji devinin çip üretim işinde krizin... View Post
Düzenli olarak mail oturumlarımı takip eden bir insanım. Arada bazı maillerimi kontrol ederken "bilinmeyen cihaz" diye bir şey görüyorum.... View Post
11k beğeni için View Post
Acaba cihazın üretim zamanından itibaren mi sayıyor bilemiyorum ama tedirgin etti biraz kullandığım uygulama device info zamanı olan arkadaşlarda... View Post
Merhaba Samsung Buds 3 Pro almayı düşünüyorum. Birçok mağaza kullanıcı yorumlarında tek kulaklık için veya başka şekilde arızalar olduğu için... View Post
Ön kamera da sanki hafif buğulu görünüyor kırılmaz camdan dolayı düşünüyorum View Post
Instagram açılmıyor durduruldu hatası alıyorum silip yuklememe rağmen cihaz s24u Türkiye cihazı View Post
Telefon mart güncellemesinden sonra pili çok hızlı tüketiyor. Her 4dk bir %1düşüyor. Önceden 10 saat giden süre şimdi 6-7 saate bitiyor. Bir tek bende... View Post
User | Likes Count |
---|---|
347 | |
331 | |
269 | |
147 | |
146 |