Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Tabletimi şarja taktım şarj ettiğim yerde kablolar bazen oynuyor ve elektrik gidiyor 10 saniye içinde 2 3 defa tablet yeniden şarj olup olup durdu bu... View Post
Merhaba samsung s24 plus da ısınma sorunu var caba sadece ben de mi var bu ısınma sorunu yardımcı olur musunuz arka ekranda calısanların hepsi kapalı... View Post
Merhaba forumun üyeleri. Dijital dünyada kişisel bilgiler, banka hesapları ve hatta kimlikler bile sanal şifrelerle korunuyor. Bu nedenle, güçlü ve... View Post
Nfc ile temassız ödeme ve akıllı saatten nfc ödeme ne zaman geri gelecek? View Post
Tab a9+ tabletim güncellenemedi dedi ve yaptırmadı şimdi yeniden deniyorum (Güvenlik güncellemesi) View Post
Aşağıdaki, "hareket pürüzsüzlüğünü standart olarak ayarla" seçeneği bu güncelleme ile gelmişti. Güç tasarrufu modu açıkken 120 Hz ekran... View Post
Arka kameram 2haftadır açılmıyor yardım edin lütfen samsung A04 View Post
Nabıyonuz? One UI 6'dan itibaren saçmalıklar silsilesi dönüyor. Bazı özelleştirme seçenekleri kaldırılıyor ya da daha karmaşık hale getiriliyor.... View Post
L4S, "Low Latency, Low Loss, Scalable throughput" kelimelerinin kısaltmasıdır. Bu, internet trafiği için yeni bir ağ protokolü veya... View Post
Merhaba Samsung Members üyeleri, Yaklaşık iki yıldır, bildirimler ve bildirim paneli ayrı ayrı kullanılabiliyordu. Bazı üyeler eski düzende... View Post
User | Likes Count |
---|---|
485 | |
308 | |
256 | |
231 | |
206 |
User | Count |
---|---|
27 | |
22 | |
9 | |