Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung music uygulaması da one ui 7 arayüzüne uygun şekilde güncellendi. Bir çok uygulamanın sadece simgesi değilmiş arayüzü neredeyse one ui 6.1 ile... View Post
Aşağıdaki drive google linki üzerinden s25 serisine ait olan duvar kağıtlarını videolu ve normal şekilde indirebilirsiniz... View Post
One ui7 teması ile Samsung Music uygulamasına güncelleme geldi! View Post
Tamamen samsung telefonlarda çalışan Samsung kullanıcıları arasında bir aile bağının kurulmasını amaçlayan, belki members'a bağlı belki bağımsız... View Post
Sayın Samsung Türkiye yetkilileri ve modaratörleri bu one ui 7.0 postu açanlara gereken işlemleri yapın ve ona göre aksiyon alınsın yeter artık one ui... View Post
Tabletimin muhtemelen işlemci kısmından cızırtı sesi geliyor, çalışmasında bir sorun yok ama epey rahatsız edici bir ses. Bu neden olabilir?(Sesi... View Post
Merhabalar, bugün redditte gezinirken bir klavye yeniden dizaynı konseptiyle karşılaştım. https://www.reddit.com/r/oneui/s/GP6pLLiXwT benim... View Post
Winlator kullanan varmı View Post
Kaynak reddit View Post
User | Count |
---|---|
11 | |
8 | |
6 | |
6 | |
5 |