Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Sürekli ölçülüyorda kalıp bir süre vermiyor önceden veriyordu View Post
Son 3-4 yıla baktığımızda artık karanlık temaları bütün uygulamalar destekliyor ve karanlık temayla çıkıyor fakat aydınlık temanın verdiği histe... View Post
Samsung nx mini fotoğraf makinem de mail yoluyla çektiğim fotoğrafı atmak istediğim zaman "AP'ye yeniden baglanin veya... View Post
Arkadaşlar selamlar, iyi pazarlar diliyorum. Forumda gezinirken kapanmış bir kaç konuya denk geldim, yorumlar kapanmasa altına yazacaktım ama yoruma... View Post
Klasörlerin içerisinde aynı şeyleri yüklü telefonda boyutu daha az olarak gözükürken tablette boyutu daha yüksek olarak gözüküyor sebebi nedir?... View Post
Arkadaşlar bende 2019 çıkışlı tab a 10.1 sm t510 var ve sürümü android 11 biraz donuyor boş ram ise 420mb 500mb fln düzelir mi View Post
Bu sabah fotoğraftaki istemediğim nesneyi galaxy ai ile sildim ve sol altta ai tarafından oluşturuldu diye yazı çıktı. Aynı fotoğrafta gölgeleri sile... View Post
2019 da çıkan iphone 11 120 hz yok diye eleştirip 2019 da çıkan samsungda s10 da sanki 120 Hz vardı da Apple dalga geçiliyor halbuki samsung s20 ile... View Post
User | Likes Count |
---|---|
441 | |
387 | |
284 | |
280 | |
230 |
User | Count |
---|---|
10 | |
8 | |
8 | |