Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
37 pil döngüsü %99 olması mümkün mü ? şu pil sağlığı kısmını bir doğru şekilde geliştirmediler. Orijinal adaptör ve kablo ile olacak şey değil... View Post
Kalemi ilk aldığımda bayiden görüyordu bi kac günler kullandıktan sonra kalemi taktığımda takılmadı olarak görüyor View Post
26'dan 25 'i çıkartırsanız 1 kalmaz, 8.5 kalır. Çünkü , titanyum ve çözünürlüğü düşen ekranı saymazsak S26 Ultra ile S25 Ultra arasinda bir... View Post
2027 ve sonrasında cıkacak tüm marka modeller artık PİL cıkacak telefon kapagı acıpta biz yeni pil alaca eski zamanlardaki gibi EN önemli soru surada... View Post
Bu media seçicisinden mefret ediyorum kendi klasörlermi göstermiyor. Bazu uygulamalarda(samsung membersda mesela) görsel yükleyeceğim zaman ise... View Post
Bu güvenlik kısıtlaması neymiş be Samsung evde üç telefon var Samsung s23 ultra Samsung galaxy A70 Samsung galaxy A16 hepsinde satın alma kısıtlaması... View Post
Hangi şehirdesin havalar nasıl View Post
Avrupa Birliği, Şubat 2027'den itibaren tüm akıllı telefonların kolayca değiştirilebilir bataryaya sahip olmasını zorunlu kıldı.Yeni kurala göre... View Post
Bu sene den önce ki a serisi de suan sorular var aklında Samsung, 5G teknolojisinin bir sonraki aşaması olan tam bağımsız altyapıya geçişte Galaxy... View Post
KİMLİK DOĞRULAMA GELİYOR.SİZİN BU KONU HAKKINDA YORUMLARINIZ NEDİR ? View Post
| User | Count |
|---|---|
| 12 | |
| 9 | |
| 5 | |
| 4 | |
| 4 |