Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Fiyatına göre özelliklerinin gayet iyi olduğunu düşündüğüm S25 Edge i kullananlar kendi görüşlerini belirtebilir mi kameranın zoom kalitesi nasıl... View Post
Bu hafta (18-22 Mayıs) 👇One UI 8.5 Kararlı Sürüm (Küresel)Galaxy S24 SerisiGalaxy S24 FE Galaxy Z Fold6 Galaxy Z Flip6 One UI 8.5 Kararlı... View Post
Hep bekleniyordu ancak ben seyehatteyken geldiği için kaçırmışım yeni güncelledim. Gelen yenilikler neler? Faydalı bir şey gelmiş mi yoksa sadece... View Post
Android ile birlikte apk indirmek zorlaşacak. Geliştirici seçenekleri açılmalı Play protect tarafından taranmalı 24 ila 48 saat boyunca... View Post
Iphone cihazlara geldi 👍🏻 View Post
Acilen burayı kapatma seçenegi gelmeli guncelleme guncelleme yeter ya View Post
#kesinlikle reklam değildir arkadaşlar. Sadece faydalanmanızı istediğimden ötürü paylaşıyorum.Kılıfın görseli en sonda arkadaşlar. S21 için almıştım... View Post
Baıhabıeuhwvfheouufvbowo7eurhfpoıeblvoosr View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 446 | |
| 393 | |
| 382 | |
| 320 | |
| 206 |
| User | Count |
|---|---|
| 8 | |
| 5 | |