Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Arkadaşlar etkin olarak now brief kullanan var mi hayatınıza etki eden yönü oldumu kolaylık ve yardımcı oluyor mu gün içinde View Post
Turkcell 5G sim kart kullanan varmı yeni nesil View Post
arkadaşlar önceden gm 9 pro kullanıyodum ve jiroskobu çok kaliteliydi hassastı yani elini nasıl hareket ettirsen onu oyuna işliyordu. Bu telefonda... View Post
iyi akşamlar bana böyle bir sms gelmiş ama yeni gördüm bunlar ne oluyor acaba? View Post
Benim galaxy s2 o zamanlar yaşım küçük olduğundan s2 yi daha çok oyun telefonu olarak kullandım ama normal kullandığım ilk telefonum galaxy... View Post
Maalesef böyle bir gönderim var... View Post
Sımkart dış kağıt kutusunda barkod okutunca google birşey çıkmadı neden acaba View Post
En gereksiz ve saçma bilgiyi veren kazanır. Hedef hayatta hiç bir yerde kullanılmayacak işlevsiz bir teknoloji bilgisi vermek.Ben başlıyorum:Her... View Post