Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung Fotoğraf Editör uygulaması yeni bir güncelleme alıyor 3.4.26.26. Bu güncelleme, uygulamayı fotoğraflarınızı düzenlemek için daha da iyi hale... View Post
Kısa sürede active level 4 oldum,Bir hayırlı olsununuzu alırım 😍 Teşekkürler🙏💫 View Post
Gençler msü hava astsubay için egtime gidecem 2 güne çağrılırım da 17 Eylül de polis akademisi iç güvenlik fakültesi çağriyo sizce iç güvenlik... View Post
Yeni One UI 6 İzle Beta 6 ‼️ Bu Beta programı bitmeyecek 😳 Umarım sonuncusu olur güncelleme boyutu bunu gösterse de hala belirsiz... View Post
Merhaba arkadaşlar; Dün size söylediğim gibi diğer hesabım ExpertMurderer den buna geçiş yaptım bilmeyen arkadaşlar için söyliyim dedim beni burdan... View Post
Çoğu telefon markasında telefonu kapatmak yeniden başlatmak ya da quick paneldeki tuşlar ile bir şeyler yapmak için telefonun kilidini açmak gerekiyor... View Post
Cihazlar da birkaç dakikadır bu hata mevcut. Sorun halen devam ediyor. View Post
YouTube, kullanıcıların izlediği videoları durdurduğunda reklam görmeye başlayacağı yeni bir sistem üzerinde çalışıyor.Dünyanın en popüler video... View Post
Yeni bir işe başladım ve bu iş whatsapp gruplar üzerinden dönüyor. Bu işte eski olanların en aşşağı 500 tane grubu bulunuyor ve telefonları ne kadar... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1678 | |
1391 | |
1088 | |
748 | |
527 |
User | Count |
---|---|
41 | |
30 | |
21 | |