Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Sadece Samsung cihazlara indirilebilen bir uygulama için saçma sapan reklamlara para harcayacağınıza artık şu uygulamayı düzgün bir hale... View Post
Arkadaşlar instagram arka plan hafif loş şekilde. Bazı hesaplarda bu daha koyu oluyor. Sohbet arka teması değil instagramın genel arka plan teması.... View Post
Samsung otomatik olarak çektiğimiz fotoğraflara görsel işlem uyguluyor. Bunu engellemenin en kolay yolu çoklu çekim yapmak. Aktif etmek için: Kamera... View Post
Ahize hoparlörümde biraz toz var. Sıkıntı çıkarmıyor ama nasıl temizlemem gerekiyor? İçine iğne sığar mı ve iğne ile temizlesem zararı olur mu? View Post
Biliyorsunuz ki oyun veya bir uygulamaya girince 4 gb ramlı vb cihazlar 5 dk sonra arkaplanda çalışan uygulamları otamatik kapatıyor nunun çözümünü... View Post
SIM csc kullaniyorum mayıs güncellemesi hala gelmedi. View Post
Samsung, Galaxy Z Fold 6, Flip 6, A56, S23, S23 Plus ve S23 Ultra modelleri için Mayıs 2025 yamasını kullanıma sundu. Samsung, güncelleme... View Post
Qualcomm'un her yıl gerçekleştirdiği Snapdragon Summit etkinliğini bu yıl 23-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirecek ve yeni yonga seti bu... View Post
User | Likes Count |
---|---|
449 | |
418 | |
394 | |
357 | |
266 |
User | Count |
---|---|
22 | |
14 | |
10 | |