Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Beğenyi göre sıralama yapılabilirmiş... Web sürümünde var View Post
Merhabalar, uzun süredir bu sorunu yasıyorum. Saatimden whatsapp a girincr hata veriyor uygulamadan atıyor çözüm arıyorum View Post
Arkadaşlar herkese hayırlı geceler dilerim, umarım iyisinizdir Sizce hangisini almak mantıklı ve neden SAMSUNG GALAXY A56 (5G) Mi Yoksa üzerine biraz... View Post
Arkadaşlar galaxy a17'de Samsung pass var mı? View Post
Hanemize hayırlı olsun☺️ View Post
Merhabalar, Bu bug nasıl oluyor? Mesela bir gün Members'ta gerekli yorum sayısını yaptınız ve bir level atladınız. Aynı gün içerisinde... View Post
2 gün önce almış olduğum samsung ls24dg302euxuf 24 fhd 180hz monitörümde latopumu kapatınca 1sn liğine **bleep** kırmızı ekran geliyor çözümü... View Post
Bence Samsung Music sizce hangisi View Post
Canlı mesajlar uygulaması ne işe yarıyor? View Post