Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung cihazlardaki (Güncel bütün cihazlarda var mı bilmiyorum) edge panelini kullanıyor musunuz, neden? View Post
Bazı arkadaşlarımın ve Samsung ekosistemini tamamlamak istediğimden buds fe aldım View Post
Ne zaman gelecek bu güncelleme bilgisi olan varmidir View Post
Samsung cihazlarıma ürünleri ekleyemiyorum. SN 11 ya da 15 haneli diyor ama bendekiler 14 haneli. Bilgisi olan var mıdır? Nasıl yapabilirim? View Post
Samsung t5 evo 8tb, Daha yeni aldım içersine 1,5 veri aktardıkdan sonra pc'yi kapattım dinlendirdim kaç kez yeniden başlattım, T5'te hiç bir... View Post
Konuşma şeklinize göre surat ifadesi felan takınabiliyormuş ve hal hareketlerinide ona göre değiştirebiliyormuş... Şu **bleep** ios a özelmiş (300$... View Post
Tablet almayı düşünüyorum. Görüntü kalitesi, dizi film izlemek, ders videolarını izlemek ve not almak için hangisini almalıyım. Kalemleri arasında... View Post
Dün ani bir kararla uygun gördüğüm için watch 7 aldım watch 5 pro cihazından geçicem sonra s healt uygulamasında bazı yeni sağlık kategorilerinin... View Post
Samsung Portable SSD T5 EVO 8Tb cihazı daha yeni aldım dün geldi,Samsung Magician' ı pc'me kurdum T5'ın güncellemelerini aldım AMA... View Post
Merhaba arkadaşalar. Cihazım S24 Ultra Bugün Vodafone'den Turktelekom'a geçiş yaptım, Şebeke gelmedi Sim Karta izin verilmiyor Uyarısı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
239 | |
163 | |
147 | |
145 | |
137 |
User | Count |
---|---|
7 | |
6 | |
6 | |