Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Galaxy AI özelliklerini almayan cihazlarda bunu kullanmanın bir yolu yok mu? Veya bu özelliklerin tamamını almayan cihazlarda tamamını veya en azından... View Post
Ben uyandıktan sorna diğer alarmların hepsini iptal etmek istiyorum bunun bir yolu var mıdır acaba, çalmamasını istiyorum yani View Post
İos 18 geri cekti ve kurtarma isleme bile yanıt vermiyor Not ben iste diyorum akılı telefon insan yapımı diye ama bazı kulanıcılar markayı baska seye... View Post
Bilgisayarda oyunlar oynayabileceğim, dışarıda müzik dinleyebileceğim 3000 tl bazında gaming kulaklık öneriniz var mı? View Post
One UI 6.1.1 güncellemesi, Samsung tarihinin en hızlı yayılanan ara güncellemesi oldu. Kısa süre birçok bölgede birçok model için... View Post
Arkadaşlar batarya sürelerinin genellikle kaç saat oluyor acaba benimkisi 6 saat açık ekran süresi alıyorum sizce normal mi çok zorlarsam 7-8 saat... View Post
Bana güvenen, seven, inanan tüm members arkadaşlarıma çok teşekkür ederim 🥰 İnşallah daha iyilere... 😍💫💫 View Post
Arkadaşlar merhaba; Edindiğim biligilere göre: S23 ailesine gelen 6.1.1 güncellemesi yani 6.1.1 tabanlı 6.1 güncellemesinden olan hatalar A54... View Post
Nabıyonuz? Aslında uzun süredir denk geldiğim ama dün patlak verdiğim bir olay var. İnsanlar sırf bilmiş görünmek için lafı anlamadan yorum yapıyor.... View Post
Son Durum sizce nasıl? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1943 | |
1485 | |
1163 | |
883 | |
507 |
User | Count |
---|---|
38 | |
35 | |