Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Bir günde bu kadar rozet? View Post
Türkiye formu yerine Fransa formu geliyor nasil düzeltcem bunu View Post
Galaxy stordeki %90 indirim dün bitti bu ay tekrar gelecekmi acaba biligisi olan var mı yada her ay mı geliyor nasıl oluyor View Post
Samsung, kod adı “Project Moohan” olan ilk karma gerçeklik başlığından sonra XR akıllı gözlüğünü de piyasaya sürecek. XR gözlüklerin bu yıl... View Post
Samsung members kullanırken hep merak etmişimdir. Renkler bir kişiyi yoksa bir grubumu temsil ediyor? Renkler verilme amacı ne ve neye göre... View Post
Tabi en alta 27.12.2019 diyor ilk roset ne paylasım yapacagım ve saygılı sekilde diye düsünen birisiydik Alfatürkle birlikte en eskilerdeniz View Post
Gunaydin View Post
arkadaşlar b650d ,c450 sounbar her turlu logitech z533 ten iydir demi gemini ye soruyorum malzeme kalitesi diyor arada her turlu uçurum vardır demi... View Post
https://www.sozcu.com.tr/5-g-beklerken-2-g-ye-donduk-p153870 Satın aldığımız her şey için inanılmaz vergi ödüyoruz. Maaş alırken bile içinden otomatik... View Post
Cihazım s24 s25 almayı düşünüyorum ama cihazı satmakmı yoksa değişim kampanhalarından yararlanıp almakmı daha mantıklı telwfoncular ne kadar verir... View Post
User | Likes Count |
---|---|
357 | |
299 | |
269 | |
194 | |
176 |