Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Vedat-A56 adlı kişi ben değilim lütfen inanmayın View Post
Müşteri temsilcisiyle iletişime geçin diyor View Post
Galaxy store üzerinden kartımı eklemeye çalışıyorum fakat şu hatayı alıyorum "Kayıt tamamlanamadı Olası dolandırıcılık riskine karşı siparişiniz... View Post
Zaten zar zor çalışıyordu güncellediler iyice bozuldu arayüz sade ve güzeldi dahada kötü oldu şimdi de hiç açılmıyor View Post
Full mobil veri, Full konum, Oyun oynandı, 90 Hz Sizce nasıl? View Post
Pil konusunda internette çok fazla bilgi var… Ama çoğunun Galaxy telefonlarda karşılığı yok. İşte yıllardır dolaşan efsaneler ve... View Post
Neden alınır mı? serisini devam ettirmedim çünkü aramızda bir arkadaşımız bununla ilgili içerik paylaşıyor. Bende bu yüzden bu seriyi başlatmak... View Post
💡Sürüm: S938NKSS7BYLR/S938NOKR7BYLR/S938NKSS7BYK2 ✨️Boyut: 536,68 MB 🔓Güvenlik yama seviyesi: 1 Ocak 2026 View Post
MediaTek, Dimensity 9500s ve Dimensity 8500 yonga setlerini tanıttı. Yeni platformlar, amiral gemisi ve premium telefonlarda yüksek performans ve... View Post