Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Beğendiniz mi? View Post
Maşallah çok iyi çok memnunum 🚀 View Post
Ne yapacağız? View Post
Arkadaşlar Instagrama böyle bir şey gelmiş ama ne işe yarıyor hiç bilmiyorum ve almaya değer mi? 😅 View Post
Destek verenlere teşekkür ederim😍😍 View Post
Bilgisayarda Samsung tarayıcıyı aktif şekilde kullanabilirsiniz ama indirirken siteden indirin (Windows mağazasında yok). Site İngilizce ama indirince... View Post
Artık şu uygulamaya tek butona basma ile uygulamaların ön belleğini temizleme gelsin gereksiz yere telefonda yer kaplıyor !!! View Post
Aranızda samsung un ultra telefonları harici kullanan varsa güncellemesin 3 yıla kalmaz kasar custom rom kurmak zorunda kalırsınız yada cihazı... View Post
Merhabalar,Sadece kendi telefonuma kurmak için bir androRAT apksı oluşturdum terminalden. Ama terminal geliştici seçeneklerinden aktif ettiğim bulut... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 17 | |
| 11 | |
| 11 | |
| 7 |