Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Arkadaşlar merhaba daha öncesinde iphone kullandığım için airpods pro almıştım şimdi s24 ultraya geçiş yaptım ama oyunlarda ses gecikmesi oluyor ve... View Post
https://youtu.be/yKdw9WNvQ3s View Post
🥲🫠 View Post
Yeni sürümü Bu güncelleme küçük çaplı stabilizasyon güncellemesidir 🙏 View Post
Şuanda hepsi burada sitesinde telefon fiyatları baya düşük bence. A55 S21 fe S22 S23 fe Hepsi fiyat olarak çok yakın hangisini seçmeliyim View Post
(Ekran modül onarımında; ekran, ekran bandı, işçilik ile Z, S ve Note serisi modellerde batarya bedeli dahildir.)(S24 Serisi, Galaxy S23 FE, Galaxy... View Post
Note 7 View Post
Buradaki cihazlarım eski hepsini sattım bugün s22 aldım uygulama yüklerken bunu farkettim nasıl kaldıracağım View Post
User | Likes Count |
---|---|
1849 | |
1370 | |
403 | |
384 | |
354 |
User | Count |
---|---|
28 | |
21 | |
19 | |