Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Dostlar Android 15'in çıkışına haftalar kaldı. İlk dağıtıcı firmalardan biri olan Samsung One UI 7 Android 15 çalışmalarını sürdürürken Android 16... View Post
İPhone 11 VS A55 Hangisi mesela carx street gibi ağır oyunlarda kasmaz View Post
Arkadaşlar yeni akıllı saatler ile ilgili grub açtım tüm markalar olur Samsung, Huawei, honor, Xiaomi ve benzeri hem sohbet olur hemde sorunlarınızı... View Post
Oyunlarda sol yukarda FPS ve ısı derecesi yazıyor bende yok nasıl açabilirim View Post
Samsung Internet icin hangi reklam engelleyiciyi kullanıyorsunuz? View Post
Görüp geçmeyin elbet bileniniz vardır şu basit oyunun kaç tane apk denedim hepsinde skinler inmiyor böyle dönüyor sanki internet yokmuş gibi bilen... View Post
Neftlix,DisneyPlus izleyecek film bulamıyorum View Post
Dostlar bugün Çınar hocam tarafından paylaşılan şu gönderiyi... View Post
Sizce hangi anti virüs uygulaması güvenlik açısından daha iyi koruma sağlar? View Post
Herkese selamlar Users kısmından sırf merak ettiğim için Gueste geçtim tablet falan ilk alındığı güne döndü (veriler duruyor ownerda) ve apps... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1781 | |
1199 | |
1095 | |
577 | |
533 |
User | Count |
---|---|
52 | |
25 | |
20 | |