Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Şu an kullandığınız Gemini'ın standart (ücretsiz) sürümündekesin ve sabit bir günlük soru sınırı bulunmuyor. Bunun yerine sistem, yoğunluğa ve... View Post
Google ı/o başladı. detaylar: io.google Tanıtılacak ürünler; Gemini 4 amiral gemisi modeli Gemini Spark (Remy) otonom yapay zeka... View Post
Biliyorsunuz ki bu işletim sistemi kendi kanaatimce büyük yankı uyandıracak. Detaylı detaylı yazasım pek yok. Hızlı panel düzeni paylaşmıştım... View Post
Yayına Google ve Google Developer youtube kanallarından veya gönderideki linkten ulaşabilirsiniz. Şuanda İlk Gösterim animasyonu... View Post
Dostlar sd kart aldım samsung pro ultimate sd card piyasada çok fazla sahte ürün varmış dikkat edin Saticı Meretox özellikle dikkat edin alırken View Post
Apple cihazlarda drive'nın logosu değişti yakında androiddede değişecektir tahminimce View Post
tahmin edin hangi cihazlara geldi tabii ki elmaya View Post
SAMSUNG GALAXY WALLET geçtim View Post
Apkmirror zararlı mı View Post
Bunu yapmaya gerek var mı? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 469 | |
| 466 | |
| 428 | |
| 301 | |
| 251 |
| User | Count |