Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Kullanılmayan Google hesabı kapatılacak. Google, uzun süre kullanılmayan hesapları silmeye yönelik yeni bir adım attı. Google Kullanılmayan... View Post
Aynı haftada ilk ölçüm 97 ikinci 99 çıktı bunlardan önce bir kez daha yaptığımda 99 çıkmıştıBu şimdiki Bu 3 gün önce yapılan View Post
https://youtu.be/dH0Sk0r1bWo View Post
https://youtu.be/4zZGnUVXcto View Post
Arkadaşlar merhaba Bu kadar şey paylaşmama rağmen hala düzelmeyen hesabımı kapatıyorum tamamen silmiyorum sadece birkaç ay bu hesaptan çıkıyorum... View Post
Bu 1-2 ay içerisinde kendimi sizlere nasıl ifade ettiysem hala da öyle etmeye devam edicem sizlere en ufak bir yanlışım olduysa özür dilerim bu... View Post
Arkadaşlar Iphone 6S Aliyorum🥲Galaxy A15i Anneme Vericem 6s i Ben kullanicamNOT:Uzun Bir Süre Membersa Giremicem Yada Komple Kullanamicam... View Post
Ekranda ara ve çevir kısmı bastığımda açılmıyor bunu nasıl düzeltirim View Post
Dediğim gibi oneui yazılımı artık androidin en iyi yazılımı şimdi Google'ın androidinden kurtulsak sadece oneui yazılımı kullansak olmaz mı?... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1733 | |
1341 | |
1089 | |
739 | |
528 |
User | Count |
---|---|
40 | |
30 | |
20 | |