Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Google hezabı cihazlarınız kısmından kaldırdım ama hâlâ böyle View Post
Akıllı telefonların tasarımı, sanıldığının aksine her zaman üzerinde yazan markalar tarafından yapılmıyor. Yayınlanan yeni bir rapor, şaşırtıcı... View Post
Yorumlarda cevabı bekliyorum 🤔 View Post
Sa hayırlı arkadaşlar bir sorum olacak apple'ın 15 pro max 16 pro max ve m çipli tabletlerinde konsol oyunları oynanabiliyormuş yani bilgisayar... View Post
Arkadaşlar her uygulamayı açtığımda aynı konuları görüyorum. tekrar tekrar sormaktan bıkmadınız mı ?Valla ben görmekten bıktım.Benim ile aynı... View Post
Samsung odyssey G3 monitörümün kücük bir yerinde yatay bir çizik var ama ölü piksele benzemiyor View Post
Buds FE aldım sanırım konumuna falan bakılabiliyormuş nerden bakabilirim? View Post
https://youtu.be/DEDDQcFBzJU View Post
User | Likes Count |
---|---|
1852 | |
1741 | |
606 | |
475 | |
361 |
User | Count |
---|---|
23 | |
16 | |