Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Herkese iyi geceler. Bu forum ilk açıldığında, 2017'li yıllardan beri buradayım. Birkaç kez hesap değiştirmek, birkaç kez isim değiştirmek... View Post
Samsung shopa falan baktım l bulamadım. Bu kamu indirimini nasıl yapıyoruz göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim View Post
Samsung galaxy s23 cihazımı ekranda amoled yanığı sebebiyle servise götürmeyi düşünüyorum. Adanada iki servis var biri başarı teknik servis diğeri... View Post
Öylesine Apple'ın sitesinde bir yazı okuyordum da, RCS mesajları uçtan uca şifrelenmiyor mu? Yoksa sırf RCS'i kötüleyip iMessages'i övmek... View Post
Dünya genelinde sürekli ui 7 bekleniyor. İnsanları ha şu gün bu gün yan battı balık uğraştırmayın. Bu kullanıcı kitlesinin beklediğini verin. Bu... View Post
Kullandığınız minimal duvar kağıtlarını paylaşabilir misiniz View Post
Ben şöyle bi site üzerinde çalışıyorum şuan böyle mesela sitede Kategori ekliyorsunuz ve bu kategoriye bağlı videolar ekliyorsunuz ve ekledikten sonra... View Post
OneUI 7 özelliği ile gelen NowBar ile maçların skor tablolarını görmek mümkün. Kilit Ekranı Sistem Tepsisi Peki bunu nasıl... View Post
User | Count |
---|---|
11 | |
8 | |
6 | |
6 | |
5 |