Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung Galaxy Folder 2 (SM-G1650), Samsung tarafından 2017 yılında piyasaya sürülen bir akıllı telefondur . Bu cihaz başlangıçta Çin ve Güney... View Post
Alakasız olacak ama askerlik şubesine gitmeden önce randevu almama gerek var mı e devletten asal yazıp alın diyorlar ama e devlette öyle bir hizmet... View Post
Taksitle s25 ultra yada 24 ultra yada s25fe alacam duruma göre sizce nerden alabilirim taksitli faizi az bir oran olan 3 4 aylık taksit ile View Post
Ui8.5 güncellemesinden sonra GameBooster+ üzerinde Kare Arttırıcı seçeneği artık bulunmuyor? View Post
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Samsung-Galaxy-buds-3pro-bluetooth-kulaklık-isteyen-varsa/td-p/22031247?src=ShareByUserCM View Post
Nasıl olmuş ? View Post
Korede ki memberstan bazı güncelleme deneyimleri. View Post
Sistem riskli bir web trafiği tespit ederse reCAPTCHA kapsamında trafik ışığı, yaya geçidi gibi seçimli resim bulmacalarını göstermeyecek. Google... View Post
ben bayağı baş ağrısı yapacağını düşünüyorum View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 370 | |
| 329 | |
| 316 | |
| 242 | |
| 152 |