Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhaba,Bugün X'te (Twitter'da) One UI 7 hakkında bilgiler aldım. Bunları sizlerle aktarmak istiyorum...•ICE UNIVERSE TARİH... View Post
Istanbul içi yurtdışı samsung s23 ultra ve s24 ultra satan ve server kaydi yapan yer bilen var mı View Post
Merhaba Members ailesi bu forumu daha yeni keşfediyorum huawei p20 liteden a34 e geçtim ve rahatlık hissettim 1 ağustos 2024 tarihinde a34 ü aldım ve... View Post
S23 almayı düşünüyorum nasıl kullananlar anlatabilir mi tavsiye eder misiniz? Isınma, akıcılık vs? Çünkü uzun süre yıllarca kullanmak istiyorum. View Post
Merhaba Değerli Samsung Members Forum Kullanıcıları 😍Samsung Kullanmakta olduğunuz Samsung Galaxy Telefon ve Tabletinizi uzun bir süre... View Post
Haber sitesinde ortalama %68 zam yaptık diyorlar benim paketim %100 zamlanmış şaka mı bu ağam bizle eğlenir heralde demekki neymiş büyük firmalara... View Post
bunlar gibi. View Post
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bugün akıllı telefon sektörünün bir numarası konumunda. Ancak şirket, buraya hiç kolay gelmedi. Öyle ki... View Post
Bilgisayarda google hesabıma girip görünürlüğü kapattım ama cihazlar kısmında hâlâ bunlar gözüküyor bunları nasıl tamamen... View Post
Arkadaşlar merhaba; Kusura bakmayın bu aralar hiçbirşey paylaşamıyorum rahatsızlandım şu 1 ay bişey paylaşma ihtimalim düşük ama 11-2 tane de olsa... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1806 | |
1487 | |
640 | |
472 | |
363 |
User | Count |
---|---|
21 | |
14 | |
10 | |