Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Herkese merhaba, bilgisayar elime geçtiğinde açılırken otomatik onarım hazırlanıyor yazısında takılı kalıyordu bende bunu düzeltemeye calışmıştım bu... View Post
Merhaba members kullanıcıları umarım gününüz iyi geçiyordur bu konuyu açmamın sebebi başlıkta da görüldüğü üzere hafta sonu gireceğim üniversite... View Post
müzik dinlerken birden ses kesildi iki kulaklığımdan da ses gelmiyor sıfırlamayı denedim ama sıfırlanmıyor da sarjın dolu olduğundan emin olun diyo... View Post
yaptığınız düzenleri atma şansınız var mı acaba düzeni değişmeyi düşünüyorum sizinkinden örnek alarak yapmak istiyorum View Post
16 milyar şifre sızdırıldı: Apple, Google, Facebook ve daha fazlası etkilendi. Araştırmayı yürütenCybernews ekibi, yılın başından bu yana süren... View Post
Bu ne ve hiç gönderi yok View Post
Mound and blade bannerlord yada my summer car gibi oyunları oynamak isteyen biri icin yardim edebilecek var mi View Post
Herkese merhabalar. Koklear implantı bir bireyim. Seneye inşallah Kanso 3 işitme cihazı alacağım bu yüzden bluetooth bağlantısı için telefon... View Post
Storedaki oyunlar için 200 tlye varan indirim kuponları veriyordu ne güzel, sırf bunun için kaç kişiye tavsiye etmiştim. Ama şimdi indirim miktarını... View Post
265MB Olmasından belli View Post
User | Count |
---|---|
28 | |
27 | |
9 | |
8 | |
7 |